logo

Voor elkaar in de Buurt, de marktplaats
voor en door bewoners van de Jordaan & Gouden Reael
waar vraag en aanbod van hulp bij elkaar komt

 
 

- Als u een aanbod of vraag op de website wilt plaatsten moet u geregistreerd zijn en ook als u wilt reageren op een aanbod of vraag, u kunt dan inloggen met uw naam en wachtwoord.

De ingevulde gegevens voor de registratie worden uitsluitend voor de organisatie rond het project Voor elkaar in de Buurt gebruikt en zullen nooit voor andere doeleinden worden gebruikt.

- Als u geen gebruik van internet kunt maken dan kunt u ons bellen tussen 11.00 uur en 14.00 uur op tel. 020 719 23 71 wij plaatsen dan uw aanbod of vraag op de website.

- Is uw vraag of aanbod niet meer van toepassing, verwijder het dan alstublieft van de website. Of belt u ons even als u niets met internet kunt doen.

- Er mag geen vergoeding gevraagd worden (een onkostenvergoeding kan wel, bijvoorbeeld bij vervoer). Spreek dat samen voor het invullen van de aanbieding of vraag af.

- Ongewenste berichten worden verwijderd en berichten die onduidelijk zijn kunnen worden aangepast. Commerciële aanbiedingen worden verwijderd.

- Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade maar neemt u alstublieft wel contact met ons op.

- Na vier maanden worden hulpvragen en hulpbiedingen automatisch verwijderd uit de lijst, als u de hulpbieding of vraag wilt voortzetten kunt u natuurlijk deze weer toevoegen.